lowcost-tickets.ro
 
 

     

     Cum functioneaza sistemul Lowcost – Tickets de rezervari bilete avion 


Selectati mai intai tipul calatoriei: dus-intors sau doar dus.

Orasul/aeroportul de plecare: fie introduceti numele orasului/aeroportului, fie alegeti-l din lista, apasand linkul alege_aeroport.Recomandarea noastra este sa selectati orasul/aeroportul din lista existenta, in acest fel campul de plecare se va popula cu un cod unic. La click pe [alege aeroport] se va deschide o fereastra in care trebuie sa alegeti tara, orasul si eventual aeroportul. Selectati aeroportul/orasul dorit si apasati butonul OK.

Orasul/aeroportul de sosire: fie introduceti numele orasului/aeroportului, fie alegeti-l din lista, apasand linkul [alege_aeroport].Recomandarea noastra este sa selectati orasul/aeroportul din lista existenta, in acest fel campul de sosire se va popula cu un cod unic. La click pe [alege aeroport] se va deschide o fereastra in care trebuie sa alegeti tara, orasul si eventual aeroportul. Selectati aeroportul/orasul dorit si apasati butonul OK.

Data de plecare: introduceti data de plecare in format zz/ll/aaaa sau selectati data apasand butonul . Daca doriti, selectati si ora de plecare.

Data de sosire: in cazul in care ati selectat zbor dus-intors, introduceti data de sosire in format zz/ll/aaaa sau selectati data apasand butonul . Daca doriti, selectati si ora de sosire.

Alegeti numarul de pasageri: adulti, copii (intre 2 si 11 ani) si bebelusi (pana in 2 ani).

Alegeti clasa la care doriti sa calatoriti si pana la trei companii aeriene preferate.

Dupa introducerea tuturor criteriilor, apasati butonul "Cauta". Se va deschide o fereastra noua in care trebuie sa asteptati incarcarea rezultatelor. Cautarea zborurilor disponibile se realizeaza prin intermediul Amadeus E-power, iar tranzactiile sunt securizate prin criptare SSL (Secure Sockets Layer) pe 128 biti. Dupa afisarea zborurilor care se potrivesc cautarii dvs. veti gasi indrumari pas cu pas pentru realizarea rezervarii biletelor de avion dorite.

 

India - Nepal

India000

China Imperială

China000

Israel

Israel000

Kenya

Kenia000